Home

Cuvânt de Bun Venit

Bine aţi venit pe site-ul Ambasadei României la Kiev!

Site-ul nostru vă permite sã aruncaţi o privire în activitatea Ambasadei României la Kiev şi vă arată evoluţiile actuale din România.

Dorinţa noastră este să vă oferim informaţii despre România, consulatele noastre de la Odesa şi Cernăuţi, circumscripţiile consulare, precum şi adrese şi informaţii actualizate ale altor instituţii româneşti.

Secţiuni distincte sunt dedicate turismului, culturii, mediului de afaceri, învăţământului, românilor din Ucraina, dar şi serviciilor furnizate de Secţia Consulară a Ambasadei.

Un spaţiu special este acordat românilor care tranzitează aceastã ţară şi care pot afla informaţii despre legislaţia ucraineană, dar şi ce conduită trebuie adoptată în Ucraina, precum şi multe alte informaţii utile.

Ne străduim să păstrăm informaţiile cât mai actuale şi cât mai diversificate, şi orice întrebare, comentariu, sugestie, observaţie sau critică a Dumneavoastră va fi binevenită.

Site-ul nostru este o poartă spre multe alte informaţii de interes din România.

 

În prim plan

Întrevederea ambasadorului României cu primarul orașului Mîkolaiv

20.08.2019

La 20 august 2019, cu ocazia vizitei în orașul Mîkolaiv, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al României în Ucraina, Cristian-Leon Țurcanu, a avut o întrevedere cu primarul localității, Oleksandr Senkevici. În cadrul întrevederii,…

Sculptura «Middle Way», realizată de artistul român Bogdan Rață în cadrul proiectului internațional de artă «Moving Monuments» (România), își continuă călătoria în Ucraina.

20.08.2019

La 20 august 2019, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al României în Ucraina, Cristian-Leon Țurcanu, împreună cu primarul orașului Mîkolaiv, Oleksandr Senkevici, au participat la ceremonia de inaugurare a sculpturii „Middle Way“ în…

Alegeri pentru Președintele României – 2019

12.08.2019

INFORMAȚII GENERALE Alegerile prezidențiale din 2019 vor avea loc în data de 10 noiembrie (turul I) și 24 noiembrie (turul II). Cetățenii români cu drept de vot aflați în străinătate au la dispoziție 3 opțiuni pentru a-și exercita …

Programul de lucru al Ambasadei/Secției consulare

07.08.2019

În zilele de 15 și 16 august 2019 Ambasada României la Kiev și secția consulară nu lucrează cu publicul.